Medewerkers

_dsc9650
Fons Kern is de jongste telg van de familie die het juweliersvak uitoefent. Hij werkt in het pand waar hij in 1953 ook geboren is. Fons Kern legt de lat hoog waar het gaat om service en betrouwbaarheid. Kwaliteiten die na bijna anderhalve eeuw nog altijd even belangrijk zijn. Fons Kern daarover: “Ik heb het vak in de loop der jaren zien veranderen. En dat is goed, verandering hoort bij het leven. Daarbij vind ik het wel belangrijk om mijn eigen koers te varen en te vertrouwen op eigen kwaliteiten. Bij Kern Juweliers zijn dat deskundigheid, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service. Met deze ‘ingrediënten’ willen wij de verwachtingen van onze klanten overtreffen. En met prachtige sieraden natuurlijk, dat staat voorop.
Naast juwelier is Fons Kern ook een getalenteerd fotograaf. Veel van zijn foto’s hangen in de winkel. Hij combineert vakmanschap met creativiteit en fantasie. Een perfecte combinatie, ook voor het juweliersvak. “Ik wil blijven vernieuwen en verrassen. Meedenken met de klant en zelfs voor de klant. Zodat onze klanten enthousiast terugkomen. Daar gaan en staan we voor.”
Ik ben Jolanda Noteboom-Mastenbroek en ben de nieuwe verkoopmedewerker bij Kern Juweliers. Na een aantal inwerkdagen met Mieneke samen, is zij inmiddels van haar verdiende pensioen aan het genieten. In de winkel weet ik steeds meer mijn weg te vinden, ook met hulp van Fons natuurlijk. Ik ben omgeven met mooie spullen en vind het leuk om de klanten te helpen en te adviseren bij de aanschaf van een mooi sieraad, horloge of andere artikelen die Kern te bieden heeft! Verder houd ik mij bezig met de inrichting van de etalages en wil ik meer met social media gaan doen. Wat zouden jullie hier op facebook graag willen zien? Ben je nieuwsgierig geworden, naar mij of welk moois wij allemaal in de zaak hebben, kom eens gezellig langs. Ik help je graag!
jolanda-noteboom
annekruider
Anne Kruider; Sinds 1870 is Juwelier Kern een feit op winkelcentrum D’n Diek op Goeree-Overflakkee. Anne is als verkoopmedewerkster sinds 2010 ons team komen versterken . Het werken met klanten, mooie verhalen en prachtige producten waar onze collectie uit bestaat, dat maakt het variërend. Het is iets waar we trots op zijn. Nieuwe merken opnemen, nadenken over mogelijkheden, het gaat dagelijks door. Nu staat de nieuwe website en huisstijl online. Onze visie is voor ieder wat wils te hebben. Wij zullen ons verder ontwikkelen zodat wij u de laatste trends kunnen aanbieden maar ook zeker de mooie klassieke producten. Wij doen onze uiterste best om u goed van dienst te zijn. Neemt u alvast een kijkje op onze website en laat u inspireren. Ik hoop u persoonlijk te woord te staan in onze winkel, vriendelijke groet Anne.
Brigitte Bol; Ruim dertig jaar geleden kwam ik als jong meisje terecht in de wereld van de glimmertjes, van goud en zilver, van edelstenen en parels, van sieraden en horloges. En de passie is er nog steeds. Tegenwoordig kun je veel meer met sieraden "spelen". Combineren. Durven ook. De mogelijkheden zijn wat dat betreft enorm. Want alles kan. Dat maakt het ook zo leuk. Maar nog steeds kan ik onder de indruk zijn van een ring, een armband, een briljant. De kracht en de symboliek van goud, de kracht van een edelsteen of de eenvoud van een ontwerp. Ieder sieraad heeft een verhaal, een emotie. Een sieraad vertelt veel over de drager. Ik hou van die verhalen!
brigitte-01