Christian Bauer

De trouwring moet een symbool voor je liefde zijn. Zijn exclusiviteit en kwaliteit staan symbool voor de waardebepaling die je aan je relatie toekent. Hij verlengt het moment waarin je hem om de vinger van je geliefde partner schuift, tot ver in de toekomst. Hij is het zichtbare teken van je genegenheid en verbondenheid, waarvan je jezelf wenst dat die eeuwig duurt.


Alleen de edelste grondstoffen komen hiervoor in aanmerking, perfectie en nauwkeurigheid, zelfs in het kleinste detail, zijn absoluut noodzakelijk. Slechts een exquise verwerking, waaraan je ziet en voelt dat je trouwring voor de eeuwigheid gemaakt is, geeft je dat goede gevoel van klasse en duurzaamheid, waarin ook je relatie zich moet onderscheiden.
 

Martinshof

Martinshof is de trendsetter op het gebied van trouwringen. De collectie is altijd actueel en wordt elk jaar met nieuwe modellen uitgebreid van klassiek tot trendy. Hierbij staat het draagcomfort hoog in het vaandel. Bovendien kan Martinshof inspelen op de individuele wensen van de aanstaande bruidsparen. Trouwringen van Martinshof zijn immers niet alleen vakwerk, maar vooral ook maatwerk.
 

Parels

Welke vrouw draagt ze niet graag? Parels zijn met hun prachtige subtiele kleuren en vormen een sieraad voor iedere vrouw. Ze vertegenwoordigen stijl en klasse, elegantie, zachtheid en vrouwelijkheid. Need we say more?
 

Horloges

Met veel aandacht selecteren wij onze collectie horloges. De "neusjes van de zalm" voor de echte horlogeliefhebber zijn stuk voor stuk staaltjes van vakmanschap en kwaliteit. Maar natuurlijk hebben we ook de stoere, trendy horloges. Of klassiek en elegant. Of modern en strak. Welk horloge u ook kiest, wij staan erachter!
 

Sieraden

Tijden veranderen. Sieraden veranderen. Materialen veranderen. Mensen veranderen. Wij als juwelier proberen daarin mee te gaan, om in te spelen op de wensen van onze klanten. Onze verschillende klanten. En soms is het wat gedurfd, anders. Hebben we ineens ontwerpen van Rodrigo Otazu. Maar ook hebben we nog steeds een prachtige collectie gouden sieraden, met of zonder briljant. Want dat blijft natuurlijk altijd.
 

Verrekijkers

Natuurliefhebbers over de hele wereld kennen ZEISS als de topoptiek, die is geconstrueerd voor hoge eisen en een extreme belasting. De door Carl Zeiss geperfectioneerde visuele belevenis, gecombineerd met innovatie functies, degelijkheid en duurzaamheid verschaft de gebruiker een waardevol stuk vrijheid. Naast Zeiss vertegenwoordigen wij ook het merk Bynolyt met een grote verscheidenheid aan modellen voor velerlei doeleinden.
 

Geschenk artikelen

Er zijn dingen die niet veranderen en die van generatie op generatie worden doorgegeven of bewaard. De geboortecadeautjes. Een bestek, een beker, een bord, een rammelaar, een spaarpot, het is er allemaal nog. De klassiekers doen het nog steeds goed maar inmiddels hebben we ook artikelen voor de "nieuwe generatie", zoals Kikker en Haas, Cinderella en Winnie the Poeh.
 

Barometers

De kwikbarometer staat op eenzame hoogte wat betreft betrouwbaarheid en zuiverheid. Een waar pronkstuk in uw interieur. Ook hebben wij digitale barometers van TFA en uiteraard de traditionele barometer.